Inginerie Nutrițională by Alexandra
Atrăgătoare ca un dulce, dar consistente cât o masă principală, trufele low-carbs sunt pline de nutrienți.

Ingrediente (17 buc)
- 250g mascarpone
- 1 shot de espresso
- 1 linguriță de amaretto
- 200g făină de migdale
- 10 lingurițe de cacao pudră
- Scorțișoară Ceylon
- 2g coajă de portocală bio
- 1 vârf cuțit de sare
Mod de preparare
Într-un bol se amestecă toate ingredientele până se formează un aluat omogen. Se adaugă în acest aluat 5g de cacao și celelate 5g se așează pe o farfurie prin care vor fi date biluțele. Se ia câte o lingură din aluat, se dă prin cacao și se formează biluțele între palme. Aceste trufe formate se vor așeza în frigider timp de 3-4 ore.

Valori nutriționale / biluță (~ 27g): 131 kcal
- Carbohidrați: 1,41g (4%) din care Fibre: 0,14g
- Lipide: 12,35g (85%)
- Proteine: 3,75g (11%)
Dacă vă doriți un meniu personalizat sau rețete specifice, Alexandra vă stă cu drag la dispoziție să vă ajute cu rețete, atât nutritive, cât și gustoase. Mai multe detalii aici.