Nutrigenetică

Din 2018, Diet. Anca Ignat-Sâncrăian utilizează diferite teste nutrigenetice, cu scopul de a oferi cea mai înaltă metodă de precizie și personalizare din domeniul Nutriție-Dietetică.

Obiectivul general al Nutriției de Precizie este îmbunătățirea și/sau menținerea sănătății prin recomandări nutriționale personalizate, obținute prin informații individuale la nivel genetic, fenotipic, medical și nutrițional.

Nutriția de Precizie se recomandă:

  • în prevenție
  • în managementul diferitelor boli
  • persoanelor susceptibile genetic
  • persoanelor cu obiective precise personale (optimizare greutate corporală, competiții sportive etc.). 

Pentru a decide ce test nutrigenetic se potrivește cu tabloul dvs, vă recomandăm să faceți o primă consultație de nutriție și să respectați pașii specifici acesteia, detaliați aici.

În cadrul consultației, vom discuta despre variantele existente de teste nutrigenetice din portofoliul nostru și vă voi ajuta să alegeți un test potrivit în urma unor riguroase criterii de selecție (calitate, număr de gene evaluate, număr de variații, designul raportului nutrigenetic, informații precise etc).

După ce știm ce test veți face, se va preleva proba de saliva, se va trimite testul în țara în care se va realiza raportul nutrigenetic. În funcție de test, în circa 1-2 luni, vom primi raportul dvs. Ulterior, împreună, vom face un plan de implementare și înțelegere a informațiilor nutrigenetice.

Nutrigenetica este fără îndoială cel mai valoros instrument de prevenție. În egală măsură reprezintă un instrument valoros de a adapta un plan de tratament nutrițional în orice afecțiune deja manifestată.

Certificare

ARTICOLE despre activitatea noastră în nutrigenetică: