Stagiu de practică oferit studenților

Astăzi am cunoscut 4 dintre studenții de top din anul al III-lea ai Facultății de Nutriție și Dietetică, fiind al 4-lea an consecutiv în care mă ofer să susțin acest stagiu.

Ca și în anii precedenți rămân impresionată de ambițiile studenților și de pasiunea pe care o au pentru acest domeniu. În an terminal, pe cât de înaltă este speranța că vei reuși, pe atât de mare este frica de a nu reuși. Într-o întâlnire precedentă am discutat cu ei despre abordarea nutrigenetică, iar astăzi am atins subiecte despre microbiomul intestinal și aplicațiile lui în practica nutriționistului. În cele aproximativ 3 ore, discuțiile au revelat colegialitate și egalitate, destindere și o platforma de discuții libere, cu subiecte din practică.

Pregătirea unui nutriționist trebuie să fie continuă, iar susținerea reciprocă este o sursă importantă de a fi mai buni. După cum le-am spus și studentelor de astăzi și celor din anii precedenți, vă stau la dispoziție în dorința de a crea un cerc de susținere și dezbatere pe teme specifice Nutriției și Dieteticii adresat celor mai competenți nutriționiști. Dacă sunteți interesați, o să vă rog să-mi lăsați un ”da”, ca și comentariu, fie la postarea pe facebook, fie la prezentul articol.

Să aveți un drum profesional plin de împliniri!

Anca Ignat-Sâncrăian

8 comentarii la „Stagiu de practică oferit studenților

 1. Gianina Mihalache

  Buna ziua! O initiativa pentru care nu pot sa spun decat da. Felicitari pentru implicarea dvs!

  Răspunde
  1. Raluca Ranga

   Da!
   Ma simt privilegiată ca am avut onoarea de a învăța de la Dumneavoastră!
   Aștept cu nerabdare noile oportunități de colaborare!

   Răspunde
 2. Dorinela Habina

  DA! Sunt studentă anul III la Facultatea de Nutriție din Oradea și aș dori să particip. Vă mulțumesc!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

I accept the Privacy Policy