Programări pentru serviciile Casei Ignat

  • Programarea pentru prima consultație de obezitate se face online, direct aici. După ce ați făcut programarea, vă puteți pregăti pentru prima consultație. Definim o primă consultație cazurile în care pacienții nu au mai fost la Casa Ignat sau cazurile în care din diferite motive pacienții nu au continuat planul stabilit anterior cu Casa Ignat.
  • Programarea pentru prima consultație în cancer se face telefonic.
  • Programarea pentru consultația de continuitate (indiferent de patologie) se face telefonic.
  • Programarea pentru Programul Nutriție Aplicată se face prin completarea fișei de înscriere.
  • Programarea pentru Programul Educativ de Slăbire 10-10 se face prin completarea fișei de înscriere.

Aici vă puteți face programarea pentru prima consultație. Orele vor fi afișate conform fusului orar al țării de unde este pacientul și nu al cabinetului (România)

Alte informații valoroase pe care am dori să le cunoașteți:

  • Consultațiile se susțin EXCLUSIV în mediul ONLINE, prin VIDEO-CALL. Variantele propuse sunt: SKYPE (ID-ul de Skype este ancaignat_fin) și Messenger Facebook ( Anca Ignat-Sâncrăian.).
  • Vă rugăm să trimiteți un mesaj cu numele dvs, ziua și ora consultației, doamnei nutriționist Anca Ignat-Sâncrăian, pe platforma aleasă de dvs, cu o zi înainte de consultație.
  • Plata se va face ulterior consultației; veți primi prin email factura fiscală, cu toate datele necesare viramentului bancar.

Vă rugăm să ne oferiți înțelegere și să aveți răbdare până ne vedem la consultația online. Casa Ignat pentru Sănătate se adresează cu prioritate pacienților cu cancer și pacienților deja sub terapie nutrițională la Casa Ignat. (!)Dacă aveți o urgență, vă rugăm să sunați la numărul de contact, vă expuneți situația urgentă și veți fi trecut pe o listă de așteptare. În momentul unui loc eliberat, veți fi sunat în ordinea cronologică. Vă mulțumim pentru respectul față de ceilalți și vă rugăm nu insistați prin relații conexe pentru a fi primit mai repede. Nu susținem aceste metode.

Vă mulțumim pentru încredere!