Programare Consultație

Pentru o primă consultație este necesar:

  1. Să pregătiți setul de analize standard sau cel complex (la alegerea pacientului, în funcție de bugetul lui). Pentru pacienții oncologici, vă rugăm accesați aici.
  2. Să realizați un jurnal alimentar  pentru cel puțin 3 zile consecutive (jurnal în care veți nota ce anume ați consumat și la ce oră),
  3. Să trimiteți analizele și jurnalul alimentar printr-un singur email la contact@casaignat.ro, cu titlul numele dvs.
  4. Pentru o atenție deosibită acordată primei dvs consultații, vă punem la dispoziție un formular spre completare a informațiilor dvs nutriționale. Se va completa după ce aveți rezultatele de la analizele. Aveți nevoie de circa 20 de minute pentru o completare sinceră: apăsați click aici pentru a deschide formularul Fișa Pacientului.

Consultațiile se susțin EXCLUSIV în mediul online, prin video-call, fie pe skype, fie pe facebook. Vă rog să mă adăugați dvs pe platforma aleasă. ID-ul de skype este ancaignat_fin, iar pagina de facebook este Anca Ignat-Sâncrăian.

Plata se va face ulterior consultației; veți primi prin email factura fiscală, cu toate datele necesare viramentului bancar.

Vă rugăm să urmați cu atenție pașii pentru a finaliza programarea. Dacă nu vă descurcați, vă rugăm să ne apelați la numărul de telefon 0784 483 853, de luni-vineri, între 9.30-15.30.

Vă rugăm să ne oferiți înțelegere și să aveți răbdare până ne vedem la consultația online. Casa Ignat pentru Sănătate se adresează cu prioritate pacienților cu cancer. Dacă aveți o urgență, vă rog să sunați la numărul de contact, vă expuneți urgența, și veți fi trecut pe o listă de urgență. În momentul unui loc eliberat, veți fi sunat în ordinea cronologică a listei de urgență. Vă mulțumim pentru respectul față de ceilalți și vă rugăm nu insistați prin relații conexe pentru a fi primit mai repede. Nu susținem aceste metode.

Orele vor fi afișate conform fusului orar al țării de unde este pacientul și nu cabinetul.