O nouă identitate

Casa Ignat este fondată în 2015 de către nutriționist-dietetician Anca Ignat-Sâncrăian și este formată din oameni dedicați nutriției pentru sănătate, preocupați de o dezvoltare permanentă a domeniului, cu o atenție deosebită pentru integrarea în practică a instrumentelor nutrițional-dietetice oferite de inovație și știință. 

„Cea mai nobilă plăcere este bucuria de a înțelege.”  Leonardo Da Vinci

Misiune

Atunci când începi să înțelegi nevoile organismului tău, începi relația cu propria persoană. Dincolo de adoptarea unui lifestyle sănătos se află cercetarea și educarea. Misiunea Casei Ignat este aceea de a crește nivelul de înțelegere asupra impactului pe care alimentația îl prezintă în stabilirea unui stil de viață sănătos și echilibrat. Puterea, în acest caz, stă în informație și în modul în care aceasta este aplicată la nivel individual pentru a oferi rezultate sustenabile.

Viziune

În spatele fiecărui rezultat remarcabil stă puterea conștientizării. Viziunea Casei Ignat este ca pacienții ce apelează la serviciile centrului să conștientizeze importanța adoptării unui stil de viață sănătos și, implicit, importanța îndrumării unui specialist care va parcurge alături de aceștia pașii spre obținerea rezultatului dorit.

Valori

  1. Design nutrițional. Schimbarea stilului de viață reprezintă un proces complex, influențat de numeroși factori interni și externi. Casa Ignat propune pacienților săi o nouă metodă de construire a unui lifestyle sănătos – una care pornește de la conștientizare și continuă cu multă determinare.
  2. Educație. Cele mai bune decizii pentru organism se iau prin informarea corectă. Pe cât de simplu pare, adoptarea unor noi metode de nutriție are la bază un set complex de factori ce îi influențează rezultatul. De aceea, fiecare alegere trebuie implementată într-un modresponsabil.
  3. Coordonare. Atunci când pornești pe un nou drum, confirmarea că ai ales calea corectă nu va veni niciodată peste noapte. Rezultatele sustenabile sunt cele care au nevoie de timp pentru a se concretiza. Casa Ignat urmărește asigurarea stării de bine pe termen lung a pacienților săi, fiind aproape de aceștia în fiecare pas al progresului lor.

Nutriția este coloana sănătății – este ceea ce ne propunem să transmitem prin acest simbol. Prin intermediul programelor concepute dorim să oferim o susținere solidă și o construcție de calitate a unui stil de viață sănătos pe termen lung.

În 17 August 1924 s-a născut bunicul Ignat. Am ales această zi să lansăm noua identitate a Casei Ignat pentru a spune încă o dată ”Mulțumim tuturor strămoșilor pentru ceea ce suntem astăzi.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

I accept the Privacy Policy