Nutriție de Precizie

Obiectivul general al Nutriției de Precizie este îmbunătățirea și/sau menținerea sănătății prin recomandări nutriționale personalizate, obținute prin informații individuale la nivel genetic, fenotipic, medical și nutrițional.

Nutriția de Precizie se recomandă în prevenție, pentru managementul diferitelor boli, pentru persoanele susceptibile genetic, pentru persoanele cu obiective personale (remodelare corporală, competiții sportive etc.). 

Nutriția de Precizie, pe care o realizăm în cadrul cabinetului, implică teste de înaltă calitate, atent selectate de către nutriționist-dietetician Anca Ignat-Sâncrăian:

Pentru consultația de nutriție clasică (în lipsa unui test nutrigenetic sau de microbiom), am selectat, în funcție de bugetul dumneavoastră, două pachete:

  1. Setul de analize standard (19 analize): Hemoleucograma, LDL-colesterol, HDL-colesterol, trigliceride, Glicemie, Insulina, Transaminaze hepatice (TGO, TGP), Gama-GT, Fosfataza alcalina, Bilirubina, Creatinina, Acid uric, Magneziu, Calciu ionic, Siderimia, Potasiu, Sodiu, Proteina C Reactivă. Preț cu reducere=aprox.250 lei*.
  2. Setul de analize complex (23 analize): setul de analize standard, Cortisol, Homocisteina, Metilcobalamina (B12), Vitamina D3 (25-OH-vitamin D) . Preț cu reducere=aprox.500 lei*.

Pentru a beneficia de această reducere:

  • Pentru Laboratorul Regina Maria  (valabil doar pentru punctele de recoltare din Str. Ion Popescu Voitești nr. 2 și din Str. Craiova Nr. 28-30 ) solicitați Setul Standard sau Setul Complex creat de nutriționist Anca Ignat.
  • Pentru Laboratorul Bioclinica vă rugăm să ne trimiteți un email la contact@casaignat.ro cu datele dvs [Nume și Prenume, CNP, tipul de analize ales de dvs (Standard sau Complex)], iar noi vă vom oferi biletul de trimitere cu care vă puteți prezenta la orice punct de recoltare a Laboratoarelor Bioclinica.

Dacă aveți nevoie de alte informații, vă rugăm să ne apelați telefonic sau prin email.