Programul Nutriție Aplicată

Programul Nutriție Aplicată a fost conceput pentru clienții care își doresc:

  1. Să învețe noțiuni practice de nutriție (fondate științific și demonstrate în practica nutrițională a cabinetului),
  2. Să conștientizeze obiceiuri și comportamente cu scopul de a eficientiza scopul nutrițional propus,
  3. Să slăbească și să se mențină în greutatea corpului.

Pe parcursul unei luni, programul Nutriție Aplicată oferă:

  • 4 consultații nutriționale a câte 60 minute, 1/săptămână, cu scopul de a personaliza nutriția la nevoile și contextul clientului
  • Monitorizarea zilnică care s-a dovedit cu mult mai eficientă decât automonitorizarea
  • Supravegherea de către specialist pentru a avea loc un transfer de cunoaștere ”aici și acum”
  • Șabloane nutriționale precise de lucru
  • Rețete
  • Evaluarea de start și pe parcurs a diferitelor analize de sânge, nutrigenetice sau de microbiom, în functie de nevoile și bugetul clientului.

Cum a luat naștere programul Nutriție Aplicată?

Programul s-a format la solicitarea clienților fideli, care și-au dorit să nu mai aibă recurența în suprapondere și/sau obezitate, care au ajuns deja la concluzia că schimbarea în stilul lor de viața se va produce cu mai multă implicare chiar din partea lor.

Este un program de formare, de schimbare profundă a actualului stil de viață, invită prin argumente științifice la o longevitate conștientă, la muncă cu bucurie, la a fi conștient.

Mă adresez cu acest program acelui individ care consideră că este suficient de demn pentru a se hrăni cu mai multă seriozitate, implicare și cunoaștere și care este deja conștient că acest drum necesită schimbări profunde, deschidere spre învățare de lucruri noi, renunțarea la unele convingeri și comportamente inutile și care este pregătit la momentul înscrierii în program (are timp și disponibilitate pentru a respecta metoda de lucru, detaliată în prima consultație).

Costul programului Nutriție Aplicată este de 2100 lei/lună.

Înscriere. Se face o programare online, unde la mențiuni notați că doriți programul Nutriție Aplicată.

Părerile clienților:

”Mi-aș dori enorm să pot împărtăși multitudinea de stări și sentimente extraordinare prin care am trecut, dar pur și simplu nu știu si nu am cuvinte la îndemână să mă exprim. Din acest motiv am refuzat o mulțime de interviuri, radio, TV căci nu am aceste abilități de exprimare precum mi-aș dori. Experiența petrecută în acest program a fost unică și n-o pot reda în cuvinte. Oamenii se minunează când mă văd și atunci nu contenesc să vorbesc de ea”.(M.M)

Anca Ignat-Sâncrăian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

I accept the Privacy Policy