Microbiom intestinal sau vaginal

La ora actuală, vă putem oferi terapie nutrițională personalizată prin test din microbiomul intestinal sau din microbiomul vaginal, în funcție de problemele dvs.

Aceste teste sunt realizate de către laboratorul Bioclinica, în colaborare cu un prestigios laborator Ganzimmun Germania.

Cum se procedează pentru analiza de microbiom?

  1. Se ridică Kitul de recoltare din cadrul Laboratoarelor Bioclinica( intestinal sau vaginal)
  2. Pacientul prelevează proba într-o zi de LUNI sau MARȚI, când va fi depusă la unul din laboratoarele Bioclinica. Nu se pot depune probe în alte zile. Proba se trimite în Germania. Raportul detaliat se va primi prin email, în maxim 20 de zile.
  3. Între timp, pacientul se programează aici la o consultație nutrițională cu dietetician Anca Ignat-Sâncrăian, în cadrul căreia vom analiza și interpreta raportul.
  4. Protocolul nutrițional se va trimite prin email în maxim 7 zile, de la data consultației, în funcție de complexitatea analizei. Protocolul conține subiectele detaliate în timpul consultației și repere de aplicare: evaluarea microbiomului, repere nutriționale pentru prima lună, lista de alimente permise, interzise, soluții adaptate pacientului pentru o practică mai ușoară a reperelor recomandate, forme de monitorizare etc.

Un rezultat al testului de microbiom intestinal:

Un rezultat al testului de microbiom vaginal: