Meniu personalizat by Casa Ignat

Dacă doriți să aveți un meniu personalizat, bogat în nutrienți, adaptat nevoilor și preferințelor dvs, nutriționist Alexandra, colaborator Casa Ignat, vă poate ajuta.

Alexandra Lacurezeanu s-a alăturat echipei chiar la începutul anului 2022. A fost observată din timpul unui stagiu intern adresat patologiei oncologice.

”Rețetele pe care le creez sunt obținute printr-o inginerie nutrițională, pentru că implică abilități și cunoștințe, pasiune și dorința de a ajuta societatea să se hrănească mai sănătos”.


Admirăm la ea perseverența și entuziasmul de a colabora și învăța la Casa Ignat.
Flexibilă și adaptabilă chiar și la cerințele cele mai exigente ale pacienților, Alexandra are o capacitate înnăscută de a lucra în mod eficient chiar și sub presiune. În acest moment, Alexandra se ocupă de conceperea unor meniuri personalizate pentru Casa Ignat. Este pasionată de nutriție, creativă, organizată, dedicată, aceste calități se pot observa în toate meniurile pe care le concepe, în fiecare rețetă în parte.

Este bsolventă a Facultății de Nutriție și Dietetică și a masteratului “Nutriție și Calitatea Vieții” și lucrează sub directa coordonare a Ancăi. Aici puteți citi întregul CV.

Ce înseamnă serviciul de meniu personalizat?

Dacă sunteți pacient al Casei Ignat și solicitați un meniu personalizat, veți primi un chestionar prin care noi luăm la cunoștință datele necesare personalizării.

Fiecare meniu, indiferent de numărul de zile (pe care dvs îl decideți) va conține: mic dejun, prânz, cină, lista de cumpărături, poze, idei de gustări. Fiecare rețetă este formată din ingrediente și metoda de preparare. Vă oferim o consultație de 30 de minute, după ce primiți meniul, pentru ca totul să fie clar și pe așteptările dvs.

Puteți să ne scrieți un email dacă doriți un meniu personalizat. Veți fi contactat ulterior pentru a lua toate datele care ne ajută să personalizăm.

Rețete

Ce spun pacieții noștri despre meniurile adaptate tabloului lor clinic?

V.S. (Intoleranța la histamină):

A.(Dieta Low Carbs): ” Mi se par foarte interesante rețetele și nu sunt dificil de făcut.”

C.P. (mama de copil cu histamină ridicată în materia fecală): ”Mulțumesc pentru meniu, arată foarte bine mesele și mi-au dat inspirație.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

I accept the Privacy Policy