INGINERIE NUTRIȚIONALĂ by Alexandra
Dacă doriți să aveți un meniu personalizat, bogat în nutrienți, adaptat nevoilor și preferințelor dvs, Alexandra vă poate ajuta.
Alexandra Lacurezeanu s-a alăturat echipei chiar la începutul anului 2022. A fost observată din timpul unui stagiu intern adresat patologiei oncologice. Modestia ei a făcut să fie descoperită de către Anca, doar când o colegă de stagiu a subliniat, în acord cu colegii de an, că meniurile Alexandrei sunt perfecte. Așa s-au dovedit și după evaluarea noastră.

”Rețetele pe care le creez sunt obținute printr-o inginerie nutrițională, pentru că implică abilități și cunoștințe, pasiune și dorința de a ajuta societatea să se hrănească mai sănătos”.
Am admirat la ea perseverența și entuziasmul de a colabora și învăța la Casa Ignat.
Flexibilă și adaptabilă chiar și la cerințele cele mai exigente ale pacienților, Alexandra are o capacitate înnăscută de a lucra în mod eficient chiar și sub presiune. În acest moment, ea se ocupă de programările directe ale cabinetului, de pregătirea pacienților pentru consultația nutrițională și de conceperea unor meniuri personalizate.
Alexandra are multe valori și a acumulat deja experiențe impresionante. Este pasionată de nutriție, creativă, organizată, dedicată, aceste calități se pot observa în toate meniurile pe care le concepe, în fiecare rețetă în parte.
Este dedicată studiului continuu pe domeniul nutriției, fiind absolventă a Facultății de Nutriție și Dietetică, în prezent aprofundându-și cunoștințele cu masteratul de “Nutriție și Calitatea Vieții” și lucrând sub directa coordonare a Ancăi. Aici puteți citi întregul CV.
Puteți să ne scrieți un email dacă doriți un meniu personalizat. Veți fi contactat ulterior pentru a lua toate datele care ne ajută să personalizăm.













Rețete
- Foccacia keto
- Carrot Cake Muffins
- Cremă de ardei copți cu brânză de capră
- Trufe de tiramisu low-carbs
- Pumpkin Spice Muffins
- Shake nutritiv și lipidic
- Clătite aperitiv low-carbs
- Salata de primăvară cu burrata
- Quinoa cu roșii uscate (o rețetă de post cu profil proteic optimizat)
- Somon la cuptor cu legume (low FODMAP)
- Ardei copți cu creveți (și mămăligă) – low FODMAP
- Supă de dovlecel cu mărar
- Supă-cremă de rădăcinoase cu roșii deshidratate
Ce spun pacieții noștri despre meniurile adaptate tabloului lor clinic?
V.S. (Intoleranța la histamină):


A.(Dieta Low Carbs): ” Mi se par foarte interesante rețetele și nu sunt dificil de făcut.”
C.P. (mama de copil cu histamină ridicată în materia fecală): ”Mulțumesc pentru meniu, arată foarte bine mesele și mi-au dat inspirație.”