Ligia-Denisa Cîmpean

Nutriționist-Dietetician Ligia Denisa Cîmpean este parte a echipei Casei Ignat din 2019, colaborând strâns cu fondatoarea acesteia, Anca Ignat-Sâncrăian; loc unde și-a urmat parcursul profesional, în urma absolvirii masterului de Gastronomie, Nutriție și Dietetică Alimentară, din cadrul USAMV Cluj-Napoca. A participat la consultații nutriționale, ca și stagiar al Casei Ignat, atât în patologia metabolică, cât și în cancer.

Sub atenta supervizare a nutriționist-dietetician Anca Ignat-Sâncrăian, Ligia este pregătită să ghideze copii și adulți cu obezitate, sindrom metabolic și cu probleme digestive, urmând ca pe parcurs să poată prelua și alte patologii specifice Casei Ignat.

A fost formată și în programul educativ de slăbire adresat grupului, timp de șase ediții (peste 150 de ore de grup), din Octombrie 2019-prezent.

Sub atenta supervizare a nutriționist-dietetician Anca Ignat-Sâncrăian, Ligia este pregătită să ghideze copii și adulți cu obezitate și sindrom metabolic și cu probleme digestive, urmând ca pe parcurs să poată prelua și alte patologii specifice Casei Ignat.

În 2019-2020 a avut ocazia să susțină seminarii nutriționale în fața copiilor claselor a V-a de la Școala „Ion Creangă”, respectiv a III-a, de la Liceul Teologic Baptist „Emanuel”. 

În septembrie 2019, susține prezentarea unor studii de caz, în cadrul conferinței „Zi de conștientizare a glicogenezelor”, alături de Anca Ignat-Sâncrăian.

A absolvit programul „Erasmus for Young Entrepreneurs” în decembrie 2018, la Roma, având un schimb de experiență cu nutriționistul Antonio Galatà, timp de aproximativ 3 luni. Tot în vara aceluiași an, a finalizat și masterul, în cadrul căruia a beneficiat de o bursă Erasmus tip plasament, la „The Rowett Institute” din Aberdeen, Scoția, în perioada octombrie 2017 – mai 2018. 

În 2017, ia parte la 3 proiecte scurte: 1 schimb de tineri în Ungaria și 2 cursuri de pregătire, în Turcia și Bulgaria, în domeniul nutriției și al activității fizice. Aceste proiecte culturale, au fost un pilon important al dezvoltării ei personale și educaționale, totodată câștigând competențe în domeniul digital, competențe civice, spirit antreprenorial ș.m.d.

A participat la numeroase conferințe, printre care se numără și conferința „Nutriția Medicina Viitorului” edițiile II-VI, „Școala de vară de nutriție” Iași 2015, Congresul Național de Obezitate, Ediția VIII, 2015. 

Ligia este absolventă a Facultății de Nutriție și Dietetică, din cadrul universității UMF Cluj-Napoca, promoția 2012-2015. 

Pentru a citi întregul CV, vă rugăm accesați aici: 

CV-Denisa-CimpeanDescarcă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

I accept the Privacy Policy