Întrebări neadecvate trimise prin email/rețele de socializare

  1. Îmi spuneți, vă rog frumos, sunt la final de primă lună, cum pot continua? Conform procedurii noastre, pe care o discutăm chiar la prima consultație, ne întâlnim lunar, consultație în care eu vă deschid fișa dvs, evaluez planul stabilit, evaluez simptomele și progresul din cele 30 de zile, iar apoi ne stabilim prioritățile. De când vă înscrieți la Casa Ignat, vă rog să luați în calcul că nu suntem tonomate de diete și nici nu ne vom lasă induși subtil de aceste cereri nevinovate să devenim. Haideți să vă asumați drumul și să facem anduranță la planul dietetic pe termen mediu-lung, dacă așa s-a decis inițial.
  2. Îmi faceți vă rog o programare când știți dvs? Și la Casa Ignat avem un soft și un coleg care doar de dinamica programărilor se ocupă. Procedura este descrisă pe site și tot acolo regăsiți rugămintea de a nu apela nutriționistul prin rețele de socializae sau telefon personal sau prin prieteni comuni. Nu există lucru care să mă irite mai mult decât să-mi spuneți mai întâi un nume pe care-l avem în comun și apoi scopul pentru care mă apelați prin mijloace neacceptate în comunicatele noastre oficiale. Fiindcă lucrăm cu pacienți în situații grave, fiindcă avem pacienți pe care-i coordonăm pe un termen mediu-lung (>1 an), nu putem permite crearea unui haos românesc. Vă rog să sunați la numărul de contact pentru orice programare sau să vă faceți singuri pe site-ul prezent, la secțiunea Programări.
  3. Ați avut cazuri de scleroză multiplă (sau orice boală gravă) care chiar să fi avut succes? Aici avem o problemă de înțelegere a beneficiilor pe care le poate aduce nutriția într-un tablou clinic. Lucrând în scleroză multiplă, în cancer, în epidermoliză buloasă și altele…, primesc frecvent întrebări de acest tip. Alimentația este un adjuvant în patologii de acest tip, având posibilitatea de a reduce statutul inflamator al organismului, fortificând răspunsul organismului la infecții, ameliorând efectul advers al medicației convenționale specifice. Doresc să subliniez că nutriția trebuie integrată în planul de tratament convențional. Nu accept pacienți care vor să renunțe la orice tratament, doac că au auzit că o anumită alimentație poate vindeca. Casa Ignat alege pacienții care sunt sub observație medicală și care pot integra și terapia nutrițională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

I accept the Privacy Policy