Dieta 5

Programul Dieta 5  este un program de alimentație lichidă BIO, vegană, alcătuit din sucuri și smoothiuri, conceput pentru 5 zile, distribuit la nivel național.

Programul Dieta 5 aduce mai mulți nutrienți din alimente biologice, procesate la aparate cu presare la rece, pasteurizate printr-un procedeu prietenos cu nutrienții și  ambalate în sticlă cu protecție UV. 

Decizia noastră de a lucra cu aceste produse a luat în calcul:

 • Diversitatea fructelor și legumelor din culturi ecologice,
 • Prețuri foarte bune raportate la calitatea lor,
 • Calitatea ambalajului cu protecție UV,
 • Gustul și textura sucurilor satisfac și pe cei mai pretențioși clienți,
 • Premiile de mare prestigiu pentru calitatea companiei producătoare –  Rabenhorst, Germania.
Programul Dieta 5 conține:
 • 5 sticle x 240 ml SMOOTHIE DETOX
 • 5 sticle x 240  ml SMOOTHIE VITAMIN
 • 5 sticle x 750 ml SUC (de la o zi la alta sucul este diferit, selectat optim din punct de vedere al conținutului de nutrienți)

Protocolul fiecărei zile îl veți primi odată cu livrarea programului Dieta 5.

Răsfățați-vă cu acest minunat program aromatic obținut pin presarea la rece a fructelor și legumelor certificate organic. Cele 5 zile încep cu micul dejun alcătuit dintr-un smoothie din struguri roșii, banane, mere, pulpă de afine sălbatice, merișoare, aronia, acerolă, măr, soc. Prânzul și cina sunt alcătuite din același tip de suc, pe parcursul unei zile, și aduc un aport total de 750 ml de suc. De la o zi la alta, avem alte rețete de sucuri pentru masa de prânz și cină. Astfel, pe parcursul celor 5 zile ne răsfățăm cu:

 1. Suc obținut din: Iarbă Verde de la Grâul Încolțit, Mere, Agave, Lămâi, Spirulină, Ceai Verde, provenite din Culturi Agricole Certificate Organic și pectine stabilizatoare din Măr.
 2. Suc de legume, cu un gust extraordinar, obținut prin presare la rece și apoi prin fermentația parțială lactică din: roșii, morcovi, sfeclă roșie, castraveți, țelină, varză murată (varză, sare de mare), ceapă, lămâie, mărar, busuioc, leuștean, pătrunjel, sare de mare, provenite de pe Culturi Agricole Certificate Organic. 
 3. Suc obținut prin presare la rece din: Mere, Sfeclă roșie, Ananas, Fructul pasiunii, Pulpă de Mango, Pulpă de Acerola (Cireasa de Antille), Pulpă de Kiwi, Matcha – Pulbere de Ceai verde și Spirulină,  ingrediente provenite din Agricultură Ecologică. 
 4. Suc aromatic obținut pin presarea directă la rece a morcovilor proaspeți de gradină, Certificați Organic. Acești morcovi, datorită condițiilor de cultivare, vin cu un excelent conținut de provitamina A (betacaroteni), micronutrienți cu importante proprietăți în promovarea sănătății. Este un aliment ideal pentru curele de dezintoxicare a organismului.
 5. Suc obținut prin presarea la rece din Mere, Piure din Pulpă de Mango, Măr, Acerolă (Cireașă de Antile) și Pulbere din Suc de Acerolă – ingrediente provenite din Agricultură Ecologică. 

Gustările aduc beneficii detoxificării prin aport de suc obținut din 100% din rodii certificate biologic. 

ÎNALTA CALITATE A SUCURILOR DIN PROGRAMUL Dieta 5 este determinată de următoarele specificități:

 1. Proceduri riguroase de control ale materiilor prime. Înainte ca materiile prime să fie supuse procesului de obținere de  sucuri, acestea suferă un proces de monitorizare exigent. Fructele selectate manual sunt analizate pentru caracteristicile lor tipice, de ex. maturitate, culoare, aromă, gust. Conținutul de fructoză, minerale și vitamine sunt, de asemenea, determinate cu precizie. Se efectuează teste de laborator stricte pentru a exclude orice contaminanți sau substanțe nedorite. În acest scop, Rabenhorst își păstrează propriul laborator modern de testare internă, dar și  colaborarează cu parteneri de renume.
 2. Utilizarea doar a sucului obținut printr-un singur proces de presare  
  De îndată ce fructele au trecut controlul calității, acestea sunt supuse procesării folosind metode delicate. Unul dintre cele mai importante aspecte în producerea sucurilor de fructe Rabenhorst este faptul că lucrează în totalitate fără concentrate. Produc numai sucuri de fructe directe, păstrând astfel structura naturală a sucului presat direct și a substanțelor valoroase pe care le conține. Presarea propriu-zisă constă într-un proces de presare unică Rabenhorst. Cunoașteți, fără îndoială, calitatea „Extra Virgin” în legătură cu uleiul de măsline. Această clasificare de calitate superioară este utilizată pentru produsele care au fost produse, în mod exclusiv, într-un singur proces de presare. Același lucru se aplică și la centrul de presare Rabenhorst, unde fructele se presează doar o singură dată, asigurându-le un conținut nutrițional superior.
 3. Îmbutelierea extrem de blândă
  Sucul direct presat este apoi stabilizat într-un mod deosebit de delicat. În acest scop, se folosește un proces special de pasteurizare în care fermentarea sucului este prevenită prin încălzirea acestuia, dar numai la cea mai mică temperatură posibilă (80-90 ° C). Prin tehnica specială de îmbuteliere, expunerea la căldură și admisia de oxigen în produs sunt menținute cât mai puțin posibil. Ca rezultat, se păstrează în cea mai mare măsură culoarea, gustul și aroma, precum și vitaminele și mineralele valoroase.
 4. Ambalaj premium
  Sticla are proprietăți deosebite ca material de ambalaj. Protejează produsele noastre de influențe exterioare, cum ar fi lumina, dar fără nici un efect negativ asupra gustului sau aromelor. Deci, nutrienții valoroși sunt protejați în mod optim. Sucurile de fructe de top de la Rabenhorst vor ajunge la dvs exact la aceeași înaltă calitate.

COST ȘI COMANDĂ

Costul programului Dieta 5 este de 350 lei/pentru cele 5 zile. Puteți comanda oricând doriți dvs, noi ne ocupăm de livrare, la nivel național, în maxim 5 zile lucrătoare de la efectuarea plății. Odată ce ați intrat în posesia pachetului Dieta 5, puteți alege dvs când începeți.

PAȘII DE COMANDĂ

 1. COMPLETEAZĂ UN SCURT CHESTIONAR : AICI
 2. ACHITA FACTURA PRIMITĂ PRIN EMAIL
 3. VEI PRIMI PACHETUL LA ADRESA INDICATĂ ÎN 3-5 ZILE LUCĂTOARE DE LA DATA ACHITĂRII FACTURII.

ALTE PRODUSE CU CARE PUTEȚI ASOCIA PROGRAMUL Dieta 5: Kitul Biogena-Detox Selection by Anca Ignat-Sâncrăian

Programul Dieta 5 este conceput de către nutriționist Anca Ignat-Sâncrăian, produsele fiind realizate de firma prestigioasă Rabenhorst Germania (https://www.rabenhorst.de/en/about-rabenhorst/philosophy/).

Programul Dieta 5 este varianta updată a programului Detox 5, lansat în 2014, program care s-a bucurat de peste 1500 de participanți.

Comparație Detox 5 vs. Dieta 5

Ținem pasul cu performanța.

Reperedetox 5dieta 5
Procesul de obținerePresare la recePresare la rece
Materii primeObținute din agriculturi convenționaleObținute din agriculturi ecologice
Superalimente (spirulina etc.)Oferite separatSunt introduse în sucuri
Gust și aromăBuneExcelente
TexturăFinăPlină, densă, obținută din pulpa de fructe
VarietateLimitatăMare (un procent mare de legume, frunze, fructe de pădure)
TransportZilnic, 5 livrări1 singură livrare
Cost650 lei, fără transport350 lei, trasport inclus
Dificultate de administrareModeratăScăzută
DistribuțieLocală(Cluj-Napoca)Națională

Prin programul Dieta 5 ne propunem să resetăm:

 • Poftele alimentare nesănătoase (dulciuri rafinate, sucuri carbogazoase dulci, alimente rafinate din făină albă fie dulci, fie sărate, alimente prăjite sau grase, produse de patiserie, etc),
 • Mâncatul compulsiv și/sau nocturn,
 • Obiceiuri alimentare nesănătoase (lipsa unor mese regulate, ronțăieli între mesele principale, lipsa micului dejun, etc).

Programul Dieta 5 poate reprezenta:

 • Un prim pas în schimbarea stilului actual de alimentație,
 • O perioadă de eliminare a toxinelor și de încărcare cu nutrienți valoroși,
 • O etapă de conștientizare a comportamentului alimentar.

Beneficiile programului Dieta 5:

 • Resetarea obiceiurilor nesănătoase,
 • Re-echilibrarea stărilor fluctuante de energie,
 • Reducerea/eliminarea poftelor de alimente nesănătoase,
 • Înțelegerea/atenuarea tulburărilor de comportament alimentar,
 • Accelerarea metabolismului,
 • Normalizarea tranzitului intestinal,
 • Dinamizarea circulației limfatice,
 • Întinerire și înfrumusețare,
 • O stare de bine/un nou început,
 • Slăbirea în medie a 2.5 – 3 kg/program.

Contraindicații: sarcină, lactație, copii<18 ani, tulburări de comportament alimentar, insuficiență renală, diabet zaharat, gastrită, ulcer, cancer și altele.

Conceptul de detoxifiere hepatică este descris detaliat în următul articol: https://casaignat.ro/detoxifiere.html

Pentru o detoxifiere hepatică profundă, puteți continua cu Kitul Biogena-Detox Selection by Anca Ignat-Sâncrăian: https://casaignat.ro/kitul-biogena-detox-selection-by-anca-ignat