Despre Casa Ignat

  • este fondată în 2015 de către nutriționist-dietetician autorizat Anca Ignat-Sâncrăian
  • este formată din dieteticieni autorizați
  • oferă consultații de nutriție din sfera patologiilor metabolice, digestive, oncologice, neurologice
  • oferă programe de nutriție adresate individului și grupului, astfel:
numele programuluiscurtă descrierearia din nutrițiebeneficiari
Program 10-10Program educativ de slăbire de 10 săptămâni Suprapondere, ObezitateGrup
Nutriție AplicatăProgram de terapie nutrițională personalizată, 4 săptămâniSuprapondere, Obezitate, Digestiv, Neurologic, LongevitateIndivid
Nutriție pentru toțiProgram gratuit lunar, formatul de Întrebări- RăpunsuriDin orice arie a domeniului de Nutriție-DieteticăGrup
Programe concepute de Casa Ignat

„Cea mai nobilă plăcere este bucuria de a înțelege.”  Leonardo Da Vinci

MISIUNEA

Atunci când începi să înțelegi nevoile organismului tău, începi relația cu propria persoană. Dincolo de adoptarea unui lifestyle sănătos se află cercetarea și educarea. Misiunea Casei Ignat este aceea de a crește nivelul de înțelegere asupra impactului pe care alimentația îl prezintă în stabilirea unui stil de viață sănătos și echilibrat. Puterea, în acest caz, stă în informație și în modul în care aceasta este aplicată la nivel individual pentru a oferi rezultate sustenabile.

VIZIUNE. În spatele fiecărui rezultat remarcabil stă puterea conștientizării. Viziunea Casei Ignat este ca pacienții ce apelează la serviciile centrului să conștientizeze importanța adoptării unui stil de viață sănătos și, implicit, importanța îndrumării unui specialist care va parcurge alături de aceștia pașii spre obținerea rezultatului dorit.

VALORILE

  1. Conștientizare. Schimbarea stilului de viață reprezintă un proces complex, influențat de numeroși factori interni și externi. Casa Ignat propune pacienților săi un design nutrițional specific, o nouă metodă de construire a unui lifestyle sănătos – una care pornește de la conștientizare și continuă cu multă determinare până la formarea unui sistem de acțiuni zilnice.
  2. Educare. Cele mai bune decizii pentru organism se iau prin informarea corectă. Pe cât de simplu pare, adoptarea unor noi metode de nutriție are la bază un set complex de factori ce îi influențează rezultatul. De aceea, fiecare alegere trebuie implementată într-un mod responsabil, prin conștientizare, informare, educare și aplicarea zilnică a acțiunilor necesare.
  3. Coordonare. Atunci când pornești pe un nou drum, confirmarea că ai ales calea corectă nu va veni niciodată peste noapte. Rezultatele sustenabile sunt cele care au nevoie de timp pentru a se concretiza. Casa Ignat urmărește asigurarea stării de bine pe termen lung a pacienților săi, fiind aproape de aceștia în fiecare pas al progresului lor.

Ambiția Casei Ignat este să obțină rezultatele stabilite inițial cu pacientul. O persoană devine pacient al Casei Ignat, dacă are cel puțin 3 consultații consecutive și respectă un set de reguli negociat la începutul colaborării. Evaluarea aderenței se face prin instrumente nutriționale specifice (Jurnal Alimentar, Ancheta Alimentară, Chestionar Nutrițional și altele).

Acceptăm sub terapie nutrițională următoarele arii:

MetaboliceDigestiveCancerNeurologiceAltele
Subpondere
Suprapondere
Obezitate
Sindrom metabolic
Colesterol >
Trigliceride >
Acid uric >
Rezistența la insulină
Hipertensiune arterială
Sindrom de intestin iritabil
Balonare
Flatulență
Aciditate
Constipație
Diaree
Gastrită
ulcer
Reflux gastro-esofagian
Sân
Ovare
Endometru
Colon
Pancreas
Vezică urinară
Glioblastom
Neuroblastom
Leucemie mieloidă acută
Depresie
Anxietate
Migrene
Epilepsie
Fortificarea capacităților intelectuale (performanță congnitivă)
Intoleranțe
Alergii
Sensibilități
Acnee
Prevenție
Antiaging
Endometrioză
Tiroidită Hashimoto
Sindromul ovarelor Polichistice

Prezentul blog, lansat în iulie 2010, are intenția de a informa cititorul despre serviciile, produsele și activitățile noastre în domeniul nutrițional, un domeniu care ne oferă căi de tratament și/sau prevenție de o importanță majoră. Aceste informații nu au intenția de a trata, diagnostica, vindeca sau preveni vreo boală. Articolele de pe acest blog sunt scrise doar în scop informativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

I accept the Privacy Policy