Cremă de ardei copți și brânză de capră

Ingrediente:

  • 4 ardei kapia
  • 4 lingurițe ulei de măsline extravirgin
  • 200g brânză de capră
  • 2 lingurițe semințe de in decorticate
  • 2 lingurițe semințe de susan
  • 1 avocado mic (hass)
  • Sare și piper

Mod de preparare

Ardeii se vor spăla și curăța de semințe, după care se vor tăia în două jumătăți egale pe lungime. Aceste jumătăți de ardei vor fi așezate într-o tavă de copt și condimentați cu 2 lingurițe de ulei de măsline și sare. La cuptor se vor coace timp de 60 min la 80 grade.

După ce s-au copt ardeii se vor lăsa la răcit timp de 5 minute. Aceștia vor fi puși în blender împreună cu restul ingredientelor și se vor mixa timp de 3-4 minute.

Valori nutriționale / 100g

  • Calorii: 142 kcal
    • Grăsimi: 11.22g (69%)
    • Carbohidrați: 5,52g (15%), din care: 2,39g fibre
    • Proteine: 5,88g (16%)

Alte rețete cu Inginerie nutrițională by Alexandra le găsiți pe pagina aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

I accept the Privacy Policy