Acord cu Privire la Utilizarea și Procesarea Imaginilor Fotografice și a Înregistrărilor Audio/Video

Conferința: Abordări dietetice în optimizarea greutății corporale

Data: 21 Octombrie 2023

Locația: Centrul de Biodiversitate, Calea Mănăștur 3-5, USAMV, Cluj-Napoca

Prin semnarea acestui formular, confirm că îmi exprim consimțământul în favoarea Casa Ignat Pentru Sănătate SRL (organizatorul) cu privire la utilizarea și procesarea imaginilor fotografice și a înregistrărilor audio/video în care pot apărea în timpul conferinței Abordări dietetice în optimizarea greutății corporale.

Utilizarea Imaginilor Foto și a Înregistrărilor Audio/Video:

Imaginile fotografice și înregistrările audio/video în care pot fi present(ă) în timpul conferinței pot fi utilizate în următoarele scopuri:

  • Documentarea și promovarea evenimentului
  • Publicarea pe site-ul, rețelele sociale sau în materialele de marketing ale organizatorului si ale partenerilor acestuia
  • Utilizarea în scopuri educaționale, de cercetare sau de creare a noi servicii.

Limitări ale Utilizării:

Imaginile și înregistrările menționate mai sus nu vor fi utilizate într-un mod care să încalce demnitatea sau intimitatea mea. Sunt de acord că organizatorii conferinței nu vor avea nicio răspundere cu privire la utilizarea neadecvată sau abuzivă a acestor materiale de către terțe părți.

Retragerea Consimțământului:

Înțeleg că am dreptul să îmi retrag consimțământul dat cu privire la utilizarea și procesarea imaginilor foto și a înregistrărilor audio/video în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării bazate pe consimțământul anterior. Pentru a face acest lucru, voi contacta organizatorii conferinței la adresa de e-mail: contact@casaignat.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

I accept the Privacy Policy