10 ani de carieră

În data 21 Octombrie 2021 aș dori să sărbătorim împreună cei 10 ani de carieră în domeniul Nutriție-Dietetică, în mediul online.

Dragi clienți, pacienți, cititori, colaboratori, colegi, profesori, prieteni, membri ai familiei,

Las liberă înscrierea la această aniversare și fiecare înscris va fi de fapt invitatul meu de onoare, de mare onoare. Aș dori să știu că sunteți prezenți pentru că vă leagă ceva de mine și din aria domeniului în care lucrez. Aș dori ca acest moment să fie unul adresat în primul rând domeniului de Nutriție-Dietetică, deoarece acest domeniu împlinește 10 ani de carieră în țara noastră, făcând parte din prima promoție de nutriționiști-dieteticieni licențiați din România.

Firul carierei pornește, fără îndoială, de la Facultatea de Nutriție și Dietetică, Cluj-Napoca și ajunge în prezent în cadrul companiei Casa Ignat pentru Sănătate (nume dedicat bunicului meu), prin care oferim servicii de nutriție. Între aceste 2 puncte sunt multe povești de viață, împărtășite de către pacienți, care m-au format, m-au modelat și m-au ajutat să continuu. De aceea, invitații de onoare ai acestei aniversări aș dori să fiți VOI.

În cele 90 de minute am dorința de a forma un cadru simplu, onest, în care depănăm amintiri, puteți pune întrebări din domeniul meu, iar eu mă străduiesc să răspund. M-ar bucura mult să împărtășiți o scurtă amintire legată de momentul în care ne-am intersectat/colaborat, dacă vă este potrivit.

10 ani de carieră sunt pentru mine valoroși și doresc să vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați fost alături pe parcursul acestui deceniu.

Detalii eveniment

Vă mulțumesc pentru participare și implicare în acest eveniment!

Cu recunoștință,

Anca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

I accept the Privacy Policy